WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı’na saldırı: 2 gözaltı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Iğdır İl Başkanlığı’na düzenlenen molotoflu saldırıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı’na saldırı: 2 gözaltı
Paylaş:

Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Iğdır İl Başkanlığı’na düzenlenen molotoflu saldırıyı şiddetle kınadı ve lanetledi.

Tüm teşkilat mensuplarına geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Tunç, saldırıyla ilgili Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığını ve 2 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Bakan Tunç, “Demokrasimize, milli iradeye yapılan bu tür kirli saldırılar ve provokasyonlar, milli birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi asla bozamayacaktır.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.