WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Tekin: Z- kitap içerik geliştirme çalışmalarına devam ediyoruz

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile öğrencilerin dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmek ve öğrenme çıktıları ile süreçlerini pekiştirmek amacıyla çeşitli dijital içeriklerle desteklendiklerini söyledi.

Tekin: Z- kitap içerik geliştirme çalışmalarına devam ediyoruz
Paylaş:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile öğrencilerin dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmek ve öğrenme çıktıları ile süreçlerini pekiştirmek amacıyla çeşitli dijital içeriklerle desteklendiklerini duyurdu.

Sınıf seviyelerine uygun olarak hazırlanan ve öğrenci ile öğretmenlerin EBA üzerinden erişebileceği z-kitapların etkileşimli tahtalar ve kişisel cihazlarda kolayca kullanılabildiğini belirten Bakan Tekin,''Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında z- kitap içerik geliştirme çalışmalarına devam ediyoruz.'' dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.