“ŞENYAŞAR ailesi adalet köşesi” olarak adlandırılan alanda nöbeti sürdüren aileye destek ziyaretleri sürüyor.

Bugün gün boyunca Urfa emek ve demokrasi platformu ile nöbet tutan aileyi HDP urfa il ve ilçe örgütleri ile milletvekili Ayşe sürücü Ziyaret etti. Adliye müştemilatı dışında ağaçlık bölgede aileyi ziyaret etmek isteyen HDP heyeti , mesainin olmadığı bir saatte ve araç trafiğinin olmadığı bir bölgede trafiğin aksayacağı gerekçesiyle aileyle görüştürülmedi. 
Bunun üzerine aile HDP heyetiyle görüşmek üzere Gölgeden uzak bir bölgeye geçti.
İki çocuğu ve eşini kaybeden bir anneye Ağaç gölgesinin bile çok görüldüğünü dile getiren HDP Urfa il eş başkanları Ahmet ATIŞ ve Ali’ye KIZILDAMAR;
Maalesef atanmış memurlar Şenyaşar olayının urfa halkındaki teklifini kavrayamamışlar. Bugün bu katliam gerek düğünlerde gerekse taziyelerde sürekli olarak dilden dile kulaktan kulağa dile getirmektedir.  zaman içerisinde unutulacağından düşünenler büyük bir yanılgı içerisindedir. Bu olayın yaşanış biçiminden çok daha vahim olan bir durum varsa o da Devleti temsil edenlerin olaya yaklaşımıdır. Urfa halkı bu olayın peşini bırakmayacaktır. Bu halk kendine yapılan iyilikleri de kötülükleri de unutmaz günü ve zamanı geldiğinde o ben buradayım diyecektir.
Şeklinde konuştular. 
Bir süre aileyle birlikte nöbet tutan HDP heyeti ailenin nöbetine dönüşümlü olarak destek sözü vererek alandan ayrıldı.