Almanya Başbakanı Scholz, otomotiv sanayisini ve çelik sektörünü desteklemek için tüm Avrupa ülkelerinin ortak yaklaşımına ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “İlk adım, sektörü geleceğe hazır hale getirmek için ortak bir çelik konferansı olmalıdır.” dedi.
Hibya Haber AjansıScholz: Otomotiv sanayisi ve çelik sektörünü desteklemek için ortak yaklaşıma ihtiyaç var
Berlin, 19 Aralık (Hibya) - Almanya Başbakanı Olaf Scholz, otomotiv sanayisini ve çelik sektörünü desteklemek için tüm Avrupa ülkelerinin ortak yaklaşımına ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
