WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Adıyaman'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Adıyaman'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı
Paylaş:

ADIYAMAN (AA) - "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı depremzede çocuklar ve gençler ile çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yavuz Selim Mahallesi'nde kurulan çadır ve konteyner kent merkezinde, Gençlik Haftası kapsamında Kahta Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi bünyesinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Çeşitli spor branşlarında yarışların yapıldığı etkinlikte dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kahta Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, deprem nedeniyle ilk defa çadır ve konteyner kent merkezinde Gençlik Haftası etkinlikleri düzenlemenin hüznünü yaşadıklarını belirtti.


Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.