WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Şanlıurfa'da Dehşet Anları Kamarada

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki ailenin karıştığı taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı. 

Şanlıurfa'da Dehşet Anları Kamarada
Paylaş:

   
  Olay, ilçeye bağlı kırsal Gürakar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, daha önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki aile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada iki aileden 7 kişi yaralandı. Yaralılar arasında silah mermilerinin de isabet ettiği kişilerin olduğu öğrenildi. 
  İhbar üzerine kırsal mahalleye çok sayıda jandarma ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılırken, jandarma hastane çevresinde ve mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralılardan bazıları Şanlıurfa’da bulunan değişik hastanelere sevk edilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. 
                        

Haberin Videosu

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.