WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Spajic: Yarından itibaren ülkemizde 3 günlük yas ilan edilecek

Podgoritsa, 1 Ocak (Hibya) - Karadağ Başbakanı Milojko Spajic, hükümetin acil toplantıda bir karar aldığını ve yarından itibaren ülkede 3 günlük yas ilan edileceğini açıkladı.

Spajic: Yarından itibaren ülkemizde 3 günlük yas ilan edilecek
Paylaş:

Karadağ Başbakanı Spajic, başkentten gelen haberlerin ülkeyi karanlığa gömdüğünü belirterek, “Bu anlamsız hareket her birimizde ölçülemez üzüntü ve acıya neden oldu. Rahatlatıcı sözler yok. İçişleri Bakanı ve Emniyet Müdürü ile iletişim halinde, bu menfur suçun failinin adalete teslim edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarına dair güvence aldım.” dedi.

Karadağ ordusunun da arama çalışmalarında polise katılacağını söyleyen Spajic, “Düşüncelerimiz bu gece hayatını kaybedenlerin ve yaralananların aileleriyle birlikte. CG'de tüm tıbbi bakımın sağlandığı KCCG'de 4 ağır yaralı var, doktorlar şu anda ameliyat masalarında yaşam mücadelesi veriyor.” diye konuştu.

Spajic, Milli Güvenlik Kurulu toplantısında silah bulundurmanın tamamen yasaklanması da dahil olmak üzere tüm seçenekleri acilen değerlendireceklerini belirterek, şunları ifade etti:

“Silahlar sokakta ve başkalarına zarar verebilecek kişilerin elinde olmamalıdır. Bu nedenle güvenlik sektörünün yeni atanan liderlerinden yarından itibaren vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayacak çözümler sunmalarını isteyeceğim.”
Başbakan, hükümetin acil toplantıda bir karar aldığını ve yarından itibaren ülkede 3 günlük yas ilan edileceğini bildirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.