AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

14 Mayısta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak seçilen Cevahir Asuman Yazmacı, Viranşehir ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı Viranşehir halkına hem teşekkür etti hem de 28 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Yapılan ziyarette vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan vekil Yazmacı, Esnaf kardeşlerimize 14 Mayıs Seçimlerinde gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyor, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi için destek istiyoruz. Türkiye Yüzyıl’ını hep birlikte inşa edeceğiz. İfadelerini kullandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’nın, Viranşehir ilçesinde yaptığı seçim çalışmasına AK Parti Viranşehir ilçe başkanı Ali Tekin de eşlik etti.