WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Dervişoğlu: İktidar ve ortakları millete karşı kalkışma içerisinde

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Dervişoğlu: İktidar ve ortakları millete karşı kalkışma içerisinde
Paylaş:

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, son 10 yılda yaşananlara dikkat çekerek vatandaşlara seslendi. TBMM grup toplantısında konuşan Dervişoğlu, "Şoklarla uyuşturulmaya ve açlıkla terbiye etmeye çalıştıkları sensin! Bugün gözünün içine baka baka, 50 bin kardeşinin katilini senin meclisine davet edebilmelerinin sebebi bu ahvaldir. Şimdi sana bu son nihai zehri verecekler. Bu uyku halini, bir ölüm haline çevirecekler. Filistin’de masumlar ölüyor diye yaygara kopartanlarla, 45 bin Gazzeli masumu katleden İsrail’in katliam makinesine odun atanlar nasıl aynıysa, sen Halep kalesine ve Şam-ı şerife bakarken büyük laflar ve büyük komplolarla oyalanırken, senden Türklüğünü alacak olanlar işte aynı ellerdir" dedi.

Dervişoğlu, "Açıkça anlaşıldığı üzere geçtiğimiz yıllar hazırlanan ve aylar öncesinde tekrar zerk edilmeye başlanan bu zehir, bizim açımızdan her manasıyla bir kalkışmadır. Evet, ele geçirdikleri devleti sevk ve idare eden iktidar ve ortakları, Türk milletine karşı bir kalkışma içerisindedirler. 15 Temmuz neyse, 22 Ekim 2024 tarihinde başlatılan 'kirli eller süreci' de bizim için aynıdır." diye ekledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.