WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bornova’da fırın denetimleri sürüyor

Bornova Belediyesi, halkın sağlıklı ve güvenli gıdaya erişimi için fırın denetimlerini sürdürüyor.

Bornova’da fırın denetimleri sürüyor
Paylaş:

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki’nin de katıldığı denetimlerde, Pınarbaşı ve Işıkkent’te 16 fırının üretim koşulları, ruhsat durumları ve gramajları incelendi.

Kurallara uymayan işletmelere gerekli cezaların yazıldığı denetimlerde hijyen ihlalleri Tarım İlçe Müdürlüğü’ne bildirildi. Bir ayı aşkın süredir aralıksız devam eden denetimlerin ardından başta hijen koşulları olmak üzere pek çok alanda gözle görülür düzelme yaşandığının altını çizen Başkan Eşki, denetimlerin süreceğini ve halkın sağlıklı besinlere ulaşmasının öncelikli hedef olduğunu vurguladı.

Başkan Ekşi, denetimler sonrası yaptığı konuşmada  “Gıda mühendisimiz, ruhsat ve zabıta müdürümüz eşliğinde, bu sabahki denetimlerimizi tamamladık. Işıkkent ve Pınarbaşı’nda 16 işletmeyi denetledik. Denetimlerimiz tekrar edecek; aynı işletmelere birden fazla kez giderek sürekliliği sağlayacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.