WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

UNRWA: Çocuklar, kriz devam ettikçe en savunmasız olanlar arasında yer alıyor

New York, 14 Ocak (Hibya)- Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), çocukların, kriz devam ettikçe kötü beslenme, hastalık ve travmalarla karşı karşıya kalarak en savunmasız olanlar arasında yer aldığını bildirdi.

UNRWA: Çocuklar, kriz devam ettikçe en savunmasız olanlar arasında yer alıyor
Paylaş:

UNRWA'nın yaptığı açıklamaya göre,çocuklar, kriz devam ettikçe kötü beslenme, hastalık ve travmalarla karşı karşıya kalarak en savunmasız olanlar arasında yer alıyor.

Açıklamada, Gazze genelinde, binlerce insanın geçici barınaklarda hayatta kalma mücadelesi verdiği, zorlu kış koşullarına katlandığı ve yardım erişiminin sınırlı olduğu belirtildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.