WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocukları 738 farklı atölye ve etkinliklerde buluşturdu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında 738 farklı atölye ve etkinliklerde çocukları buluşturdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çocukları 738 farklı atölye ve etkinliklerde buluşturdu
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında birçok etkinliğe ev sahipliği yaparak Eskişehir’deki çocukları bir araya getirdi. Yıl boyunca 738 farklı etkinlik düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, on binlerce çocuğa ulaştı.

Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikler yıl boyunca devam etti. Ayrıca çocuklar eğitim gezileri, ziyaretler, atölyeler, kutlamalar ve gösterilerle bir yıl geçirdi.

Büyükdere Mahallesi, Ömür, Şirintepe ve Vecihi Hürkuş Parkı’nda ilk kez düzenlenen “Çocuk Mahalle Şenliği” ise büyük beğeni topladı. Çocuklar 2024 yılı boyunca ESMEK’in bilişim, eğlenceli eğitimler, el sanatları, enstrüman, kişisel gelişim, sanat ve tasarım, ses ve müzik, spor ve dans branşlarındaki eğitimlerinden yararlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Yaşasın Demokrasi” mottosuyla düzenlenen “9. Çocuk Şenliği”nde ise binlerce çocuk bir araya geldi.

Çocukların fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak ve spor yaparak zinde kalmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği ücretsiz spor eğitimleri yıl boyunca devam etti. 

“Bu şehirde ne yapıyorsak önce sizin için!” diyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Geleceğimiz ve umudumuz çocuklar için eğitici, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz yıl boyunca devam etti. Neşeli çocuk sesleriyle dolu daha mutlu ve güzel bir dünya için bu yılda birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Kadınlarıyla, gençleriyle, çocuklarıyla mutlu bir şehir yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Sizin gözlerinizdeki ışık, yarınlarımızın en büyük umudu.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.