Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz'un oğlu Ali Talip Yavuz, Selami Yıldız'ın kızı Serap Yıldız ile nişanlandı.

Özel bir Düğün Salonu'nda yapılan nişan merasimine, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran Aile Sosyal Hizmetler il Müdürü Hasan Bilici Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksu Şanlıurfa BŞB Ak Parti Meclis Grubu Başkanvekili Faruk Bayuk Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun Son Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan ASH il Müdür Yardımcısı Hüseyin İlhan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz Eyyubiye Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Yavuz ilçelerin belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, kurum amirleri Şehit Gazi Yakınları ve yaklaşık 1000 kişiye yakın davetli katıldı.

"Bir babanın en mutlu günü"

Merasimde konuşma yapan Başkan Mehmet Yavuz "İnşallah, toplumumuzun en önemli temel yapı taşı olan ailenin hayata geçmesi düşüncesiyle bu güzel mekanda başlayan nişan töreninde evlatlarımız, birbirlerine saygı ve sevgi anlayışı içerisinde devam edecek. Elhamdülillah bugün ben de bu kervana dahil oldum ve bir babanın en mutlu günlerinden birini yaşadım. Gençler hem hayatı en güzel şekliyle paylaşacak hem de vatana millete hayırlı evlatlar hediye edecekler. Evlatlarımıza bir ömür boyu mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

Gençlerin nişan yüzüklerini takan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Yavuz ve Yıldız ailelerinin mutlu gününde,  mutlu gününde olmaktan çok mutlu olduklarını söylediler.

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz  bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür etti