GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-05-2023 12:30

Ray Sigorta'dan ″Güvenli Yolculuk″ ürünü

Ray Sigorta Üst Yöneticisi Koray Erdoğan: "Ray Sigorta olarak her ihtiyaca ve bütçeye uygun sunmuş olduğumuz ürünlerden biri de 'Güvenli Yolculuk'. Bu ürünümüzle hem beklenmedik sürprizlere karşı finansal güvence veriyor hem de asistans hizmetlerimizle, seyahat planı yapan sigortalılarımızın araçları için ayırdıkları bütçe yükünü hafifletiyoruz"

Ray Sigorta'dan ″Güvenli Yolculuk″ ürünü

İSTANBUL (AA) - Ray Sigorta, yaz tatili öncesi seyahat planı yapanların işini kolaylaştıracak yeni ürünü "Güvenli Yolculuk"u hizmete sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Güvenli Yolculuk Sigortası, trafik sigortası olup kaskosu olmayan sigortalılara maddi koruma sağlarken, kasko poliçesi sahiplerine ise koltuk ferdi kaza teminatı limitini artırarak ek güvence veriyor.

Ayrıca Ray Sigorta Güvenli Yolculuk Sigortası ile çekici, oto kapı kilit ve lastik değişimi gibi hayatı kolaylaştıran yol yardım hizmetlerine sahip olunuyor. Ayrıca hizmetle, araçların sürüş güvenliğine katkı sağlayan ve kaza risklerine karşı önleyici 26 nokta check-up ve periyodik bakım gibi ücretsiz hizmetler sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ray Sigorta Üst Yöneticisi (CEO) Koray Erdoğan, kazaların, hastalık, kalıcı sakatlık ve ölümlerin en önemli sebeplerinden biri olduğunu gördüklerini belirtti.

Erdoğan, 2022'de, Türkiye'de toplam 1 milyon 232 bin 957 trafik kazası meydana geldiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Bu kazaların 197 bin 261'i ölümlü, yaralanmalı trafik kazasıdır. 2023'ün ilk dört ayına baktığımızda ise meydana gelen 159 bin 132 trafik kazasının 60 bin 83'ü yaralanmalı kaza, 663'ü ise ölümlü kazalardan oluşuyor. Nerede, ne zaman ve nasıl olacağını kestiremediğimiz, bir anda ortaya çıkan kazalar sonucu yaralanmalar, sakatlıklar ya da ölümler meydana geliyor. Başımıza gelmesi durumunda hem kendimizi hem de ailemizi etkileyebilecek risklere karşı en önemli kalkanımız ise sigorta.

Sigorta yaptırarak en azından kendimizi finansal kayıplara karşı korumuş oluyoruz. Ray Sigorta olarak her ihtiyaca ve bütçeye uygun sunmuş olduğumuz ürünlerden biri de 'Güvenli Yolculuk'. Bu ürünümüzle hem beklenmedik sürprizlere karşı finansal güvence veriyor hem de asistans hizmetlerimizle, seyahat planı yapan sigortalılarımızın araçları için ayırdıkları bütçe yükünü hafifletiyoruz. Bugün maliyeti oldukça yüksek olan araç çekici hizmeti, araç check-up hizmeti, periyodik bakım, motovale, lastik değişimi, dezenfeksiyon ve yıkama gibi işlemleri Güvenli Yolculuk poliçelerimizde sigortalılarımıza ücretsiz sunuyoruz."

ibrahim uyguribrahim uygur