İSTANBUL (AA) - Honor, Çin'in Shenzhen eyaletinde gerçekleşen iF Design Award 2023'te 9 ödülün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, ödüllerin sahibi olan sektöründe lider Honor Magic Vs, Film Modunda Video Kaydı, Sihirli Çekim, Tek Çekimde Daha Fazla Önemli Nokta, Solo Cut Modu ve Çoklu Video Kaydı gibi kamerasının özellikleriyle ön plana çıktı.

Honor Magic Vs, sektörüne liderlik eden katlanabilir menteşesi ve ekranının yanı sıra yeni bölünmüş ekran navigasyon işlevi ve ekranlar arası iş birliği modu ile sunduğu üst düzey deneyim sayesinde 9 ödül kazanmayı başardı.

Honor'un yenilikçi fotoğraf ve video çekim deneyimini sunan Magic Vs, Film Modunda Video Kaydı, Magic Modu, Tek Video Farklı Kareler, Solo Cut Modu ve Çoklu Video Kaydı ve tasarım mükemmelliği ile ödüllere layık görüldü.

Kameranın kullanımını daha sezgisel hale getiren akıllı özellikler, kullanıcıların, birbirinden değerli anlarını koruyabilmek adına yüksek kaliteye sahip görüntüleri daha kolay yakalamalarına yardımcı oluyor.

Ayrıca Honor, aramalar sırasında ses sızıntısına çığır açan bir çözüm sunan Honor AI Privacy Call ve Vücut Isısı Ölçümü özelliği geliştirilen Honor Earbuds 3 Pro ile prestijli tasarım ödüllerine de layık görüldü.

Red Dot Award ve International Design Excellence Award (IDEA) ile birlikte dünyanın önde gelen 3 tasarım ödülünden biri olan iF Design Award'a, uluslararası tasarım uzmanlarından oluşturulan panel tarafından değerlendirilmek üzere dünya çapında 56 pazardan yaklaşık 11 bin başvuru yapıldı.

Katılımcılar Ürün, Ambalaj, İletişim ve Hizmet Tasarımı, Mimari ve İç Mimari, Profesyonel Konseptler, Kullanıcı Deneyimi (UX) ve Kullanıcı Arayüzü (UI) dahil olmak üzere 9 farklı disiplin ve 82 ödül kategorisinde yarıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Honor Device Co Ltd Üst Yöneticisi (CEO) George Zhao, çok sayıda iF Tasarım Ödülü almaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu ödüller vizyonumuzu doğruluyor ve gerçek kullanıcı sorunlarını çözen, amaca yönelik, insan merkezli yeniliklere yönelik gerçek talebe dikkat çekiyor. Herkes için yeni bir akıllı dünya yaratma taahhüdümüzle, ürün ve hizmetlerimizle daha sezgisel teknoloji çözümleri getirerek teknoloji ve tasarımın sınırlarını zorlamaya devam edeceğiz."