WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Zeyrek, yeşil yol uygulamasını inceledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, kırmızı yol uygulamasının yerine hayata geçirilen yeşil yol uygulamasının ilk gününde sahaya inerek, uygulamanın etkilerini yerinde inceledi.

Başkan Zeyrek, yeşil yol uygulamasını inceledi
Paylaş:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Vatandaşlarımızın kırmızı yoldan rahatsız olduğunu biliyorduk. Ulaşım mühendislerimiz bu konu üzerinde çalıştı. Vatandaşlarımız istemeseydi bu yolu ulaşıma açmayacaktık. Vatandaşlarımızdan yüzde 86 oranında açılması yönünde talep gelince biz de uygulamaya başladık. Toplu taşıma için kullanılan kırmızı yolun vatandaşa hizmet etmediğini, ring yolunun trafiği aksattığını biliyorduk.Bugün ilk defa yeşil yoldayız.'' dedi.

Yeşil yol uygulaması ile İbrahim Gökçen Bulvarı, İzmir Caddesi ve 8 Eylül Caddesi üzerinde, servis ve yük taşıma araçları hariç, tüm araçlar çift yönlü olarak seyahat edebilecek. Toplu taşıma araçları bu yolda seferlerine devam edecek. 8 Eylül Caddesi, Ulupark, İbrahim Gökçen Bulvarı, İzmir Caddesi ve Moris Şinasi Kavşağı arasında toplu taşıma araçları ve sivil araçlar için tek şerit geliş düzenlemesi yapıldı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```