WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

Şair ve yazar Sinanoğlu, Bingöl Üniversitesi Rektörü Çelik'i ziyaret etti

Diyarbakır, 31 Ocak (Hibya) - Şair ve yazar Devran Sinanoğlu, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik'i makamında ziyaret etti.

Şair ve yazar Sinanoğlu, Bingöl Üniversitesi Rektörü Çelik'i ziyaret etti
Paylaş:

Şair ve yazar Devran Sinanoğlu, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik'i makamında ziyaret etti. 

Görüşmede, Bingöl’de ilk kez düzenlenmesi planlanan Uluslararası Kitap Fuarı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bingöl Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılması planlanan fuarın Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi ve Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün paydaşlığında gerçekleşeceği belirtildi.

Bingöl’de kültürel anlamda önemli bir adım olarak değerlendirilen bu etkinliğin, şehre hem kültürel hem de turistik katkılar sağlaması hedefleniyor. Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, bu tür kültürel organizasyonların toplum üzerinde olumlu etkiler bırakacağını ifade ederek, üniversitenin bu projeye tam destek vereceğini belirtti.

Yazar Devran Sinanoğlu ise edebiyatın toplumları birleştiren güçlü bir bağ olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin Doğu Anadolu Bölgesi’nde artarak devam etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Fuarın önümüzdeki yıl düzenlenmesi planlanıyor ve hem ulusal hem de uluslararası düzeyde pek çok yazar, yayınevi ve okurun katılımının beklendiği bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Piramit Menkul Kıymetler'den teknik analiz

Akışın sonuna geldiniz.