WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

DSÖ: İklim değişikliği büyüyen bir sağlık krizidir

Cenevre, 7 Şubat (Hibya) – Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), iklim değişikliğinin bir sağlık krizi olduğunu açıkladı.

DSÖ: İklim değişikliği büyüyen bir sağlık krizidir
Paylaş:

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), iklim değişikliğinin bir sağlık krizi olduğunu duyurdu.

DSÖ'nün açıklamasında "Ancak sağlığı iklim eylemlerinin merkezine koyarak, toplulukları koruyabilir ve toplum için dönüştürücü faydalar sağlayabiliriz. Sadece 5 ana müdahale — sıcaklık-sağlık uyarı sistemleri, temiz ev enerji kaynakları ve verimli fosil yakıt fiyatlandırması dahil — her yıl neredeyse 2 milyon hayat kurtarabilir ve her yatırılan dolar için 4 dolar fayda sağlayabilir" ifadeleri yer aldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.