WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Nour Shams kampına gerçekleştirilen saldırıyı kınadı

Ramallah, 9 Şubat (Hibya) - Filistin Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığı, İsrail güçlerinin Nour Shams kampında gerçekleştirdiği ve Sundus Shalabi ile birkaç hafta içinde hayata gelmesini beklediği bebeğinin hayatını kaybetmesine yol açan infaz suçunu en güçlü şekilde kınadı.

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Nour Shams kampına gerçekleştirilen saldırıyı kınadı
Paylaş:

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail güçlerinin ilk seferinde ambulansın yaralılara ulaşmasını ve onları kurtarmaya çalışmasını engelleyerek, ikinci seferde ise ambulansı kasıtlı olarak durdurarak ve işgal güçleri tarafından kuşatılmış olan Thabet Thabet Hükümet Hastanesi'ne varmasını engelleyerek suçunu tamamladığını bildirdi.

Bakanlık, işgal ordusunun savunmasız sivilleri kasıtlı olarak hedef aldığını, sivil şehit sayısının her geçen gün arttığını, işgalcilerin Batı Şeria'nın kuzeyine ve kamplarına yönelik saldırılarını genişlettiğini, altyapının sistematik olarak tahrip edilmesi ve kampların sakinlerinin boşaltılması nedeniyle kadınlar, çocuklar ve yaşlılar da dahil olmak üzere sivilleri günlük olarak hedef aldığını teyit etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.