WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

İtalya Başbakanı Meloni, Foibe Katliamlarında hayatını kaybedenleri andı

Roma, 10 Şubat (Hibya) - İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, Foibe Katliamlarında hayatını kaybedenler için anma mesajı yayımladı.

İtalya Başbakanı Meloni, Foibe Katliamlarında hayatını kaybedenleri andı
Paylaş:

İtalya Başbakanı Meloni, foibe kurbanlarını ve tarihin uzun süredir unuttuğu Giulia-Dalmaçyalı göçünün trajedisine maruz kalanları andı.

Anmanın; hakikat ve adalet görevi olduğunu belirten Meloni, "Anmak, acı çekenleri onurlandırmak ve bu hatırayı yeni nesillere aktarmaktır. İtalya unutmuyor." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Ege Denizi’nde deprem

Akışın sonuna geldiniz.