WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Göktaş: Bilimde kadınların sesi ne kadar güçlü çıkarsa, ilerleme de kapsayıcı olur

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’nin Mühendis Kızları projesinin 3. Fazı'nı imzaladı.

Bakan Göktaş: Bilimde kadınların sesi ne kadar güçlü çıkarsa, ilerleme de kapsayıcı olur
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, 11 Şubat Uluslararası Bilimde Kadınlar ve Kız Çocukları Uluslararası Günü’nde, Türkiye’nin Mühendis Kızları projesinin 3. Fazı için imza attı. 

Bilimde kadınların sesinin ne kadar güçlü çıkarsa, ilerlemenin de o kadar kapsayıcı ve adil olacağını vurgulayan Bakan Göktaş, "Türkiye’nin Mühendis Kızları projesiyle genç kadınları STEM alanlarında destekliyor, onları bilimin ve teknolojinin öncüsü yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, çocukken güzelleştirdikleri dünyayı, yetişkin olduklarında daha da aydınlık hale getirecekler." dedi.

Bu projeye emek veren herkese teşekkür eden Göktaş, Uluslararası Bilimde Kadınlar ve Kız Çocukları Günü'nü kutladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.