WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Göktaş: Kamuda çalışan engelli sayısını 72 bin 708’e çıkardık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kamuda çalışan engelli sayısını tam 12 kat artırarak 72 bin 708’e çıkarttıklarını açıkladı.

Bakan Göktaş: Kamuda çalışan engelli sayısını 72 bin 708’e çıkardık
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, engellilere yönelik politikaları eğitimden sağlığa, istihdamdan sosyal hayata kadar çok geniş bir yelpazede, yardım eksenli değil, hak temelli anlayışla hayata geçirdiklerini bildirdi.

Her bireyin yetenekleriyle topluma katkı sağlayacağına inandıklarını belirten Bakan Göktaş, “Bugün bu doğrultuda bin 830 engelli kardeşimizin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmesini gerçekleştirdik. Böylelikle kamuda çalışan engelli sayısını tam 12 kat artırarak 72 bin 708’e çıkardık.” dedi.

Bakan Göktaş, kamu görevine adım atan engellileri tebrik ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.