GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2022 16:41

BAŞKAN BEYAZGÜL,“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR”

BAŞKAN BEYAZGÜL,“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR”

BAŞKAN BEYAZGÜL,“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATMIŞTIR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84'üncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül Mesajında, “Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal'i, ebediyete irtihalinin 84. sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle yâd ediyorum. 

İstiklal mücadelemize önderlik eden, Aziz milletin tüm fertleriyle topyekûn bir mücadele verdiği Kurtuluş Savaşı'nı zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk milletten aldığı güçle büyük başarılara imza atmıştır. 

Kahraman milletimizin eşsiz fedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Türkiye’nin istikrar ve güven içinde büyümesi, demokrasimizin standartlarının yükselmesi ve Gazi Mustafa Kemal’in “En Büyük Eserim” dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 84 yıl önce ebediyete uğurladığımız Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarına bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla anıyorum” sözlerine yer verdi.

ibrahim uyguribrahim uygur