DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus, İngiltere-Güney Afrika'nın Küresel Fon yenilemesi konusundaki ortaklığını ve liderliğini ve HIV/AIDS, sıtma ve tüberkülozu sona erdirme konusundaki kararlılıklarını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.
Hibya Haber AjansıDSÖ: İngiltere-Güney Afrika'nın ortaklığını ve liderliğini memnuniyetle karşılıyoruz
Cenevre, 19 Şubat (Hibya)- Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, İngiltere-Güney Afrika'nın küresel fon yenilemesi konusundaki ortaklığını ve liderliğini memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
