WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

MASKİ çalışmalarına devam ediyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Sağrakçı Mahallesi’nde yaşanan su problemini ortadan kaldırmak için 5 kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasına başladı.

MASKİ çalışmalarına devam ediyor
Paylaş:

Ekipler, Sıdan Dağı’nın eteklerinde 1000 metre rakımdaki doğal kaynak suyunu mahallenin içme suyu şebekesine bağlayacak. Kar ve buzla kaplı arazide çalışmalarını sürdüren MASKİ, bir mahalleye daha yeterli su ulaştıracak. 

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde alt yapı yatırımları ile geçmişten gelen sorunlara çözüm üretiyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar’ın Sağrakçı Mahallesi’nde de ekiplerin özverili çalışmaları sürüyor. MASKİ, mahallede yaşanan su problemini çözmek için Sıdan Dağı’nın eteklerinde yer alan doğal kaynak suyunun içme suyu şebekesine bağlantısı için 5 kilometre hat döşüyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.