WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Siirt’te su yönetimi ve altyapı çalışmaları değerlendirildi

Siirt, 25 Şubat (Hibya) - Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, Siirt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİSKİ) yetkilileriyle bir araya gelerek su kaynaklarının korunması, altyapının güçlendirilmesi ve kaçak su kullanımıyla mücadele konularını ele aldı.

Siirt’te su yönetimi ve altyapı çalışmaları değerlendirildi
Paylaş:

Toplantıda, alternatif su kaynaklarının değerlendirilmesi, kaçak su kullanımının önlenmesine yönelik tedbirler, altyapı ve su iyileştirme projeleri gibi başlıca konular üzerinde duruldu. Ayrıca, akıllı sayaç ve otomasyon sistemlerinin yaygınlaştırılması ile su tahsilat sistemlerinin daha etkin hale getirilmesi için yapılması gerekenler masaya yatırıldı.

Vali Kızılkaya, su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde yönetilmesi ve altyapının modernize edilmesi gerektiğini vurgulayarak, kaçak su kullanımıyla mücadelede denetimlerin artırılacağını belirtti. Siirt halkının temiz ve kesintisiz suya erişimini sağlamak için ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.

Toplantıda alınan kararların kısa sürede hayata geçirilmesi için ilgili birimlere talimat verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.