GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-11-2022 11:24   Güncelleme : 13-11-2022 12:55

Davutoğlu'nun Urfa'ya Verdiği Değer Konya 'ya Eşdeğerdir

Davutoğlu'nun Urfa'ya Verdiği Değer Konya 'ya Eşdeğerdir

Davutoğlu'nun Urfa'ya Verdiği Değer Konya 'ya Eşdeğerdir

Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Şükrü Kırboğa Şanlıurfalı Hemşehrileri ile Biraraya Geldi
Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Şükrü Hemşehrilerinin Yakın İlgisiyle Karşılaştı


Şanlıurfalı’lardan Yoğun İlgi 

2023'te yapılması planlanan seçimlere aylar kala seçim bölgesi baba ocağı Şanlıurfa da hemşehrileri,Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Şükrü Kırboğa'ya  büyük destek göstererek bağrına bastı.
Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Şükrü Kırboğa , memleketi Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesinin Açık Yazı kırsalında coşku ile karşılandı.
Sevilen siyasetçiyi bağırlarına basan hemşehrileri, birliğin beraberliğin bozulmayacağı ve desteklerinin Şükrü Kırboğa'dan taraf olacağı mesajını verdiler.
Haliliye ilçesinde ise Açık Yazı kırsalındaki  programa  katılan Gelecek Partili Kırboğa ,
ikram edilen yöresel yemekten sonra hemşehrileriyle  sohbet etti.
Kırboğa , tek tek misafirlerine selam vererek hemşerileri ile sohbet etti.
Programa katılan 90 yaşındaki bir hemşerisinin elini öptü ve hayır duasını aldı.
Şanlıurfalı hemşehrileri ile sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden Kırboğa "Şanlıurfa halkı Gelecek Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na inanıyor, bizleri destekliyor onların duaları ve inançlarıyla biz kazanacağız, Türkiye kazanacak" dedi.

Davutoğlu'nun Urfa'ya Verdiği Değer Konya 'ya Eşdeğerdir

Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı Şükrü Kırboğa,halkın yoğun ilgisinden dolayı teşekkür ederek , dostlarımızın taziyelerini bulunmak üzere ve dostlarımızı akrabalarımızı görmek üzere geldik. Sağolsun değerli hemşehrilerimiz ve siz değerli basın mensuplarımız yolda bizi karşıladınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizlerin aracılığınızla Genel Başkanınımız Ahmet Davutoğlu'nun selamını getirdim. Biliyorsunuz Sayın Ahmet Davutoğlu kısa bir ziyaret için Urfa'ya geldi. Sayın Davutoğlu'nun Urfa'ya verdiği değer Konya 'ya eşdeğerdir. 

Sorunların Takipçisiyim 

Urfamızın sorunlarını Ankara Genel Merkezden günlük takip ederim. Allahın izniyle önümüzdeki seçimde mecliste olduğumuz anda. Urfa'nın elektrik sorunu, işsizlik sorunu, sağlık sorunu ve en önemli gençliği esir almış uyuşturucu sorununu biz raporlarla yayınladık ve önerilerimizi de raporun içinde göreceksiniz. Bir Toplum eğer gençliğini yitirirse toplumda yok olmaya mahkumdur. Ama malasef 21 yıldır iktidarda olan AK Parti iktidarı gençlerimizi uyuşturucuya teslim etmiştir. Şanlıurfalı hemşehrilerimizi ve çiftçilerimizi DEDAŞ örğütü ne teslim etmiştir. Daha dün şu karşımızdaki köylerde onlarca trafo kaldırılmış ve güvenlik güçleriyle bu yapılmıştır. Seçime giden bir partinin aklı selim olması gerekirken maddi ve ekonomi sıkıntı içinde olan vatandaşımızın üzerine benzin döker gibi benzin döküyor. " diyerek sözlerine son verdi.

ibrahim uyguribrahim uygur