Ramazan Boyunca Yardımlar Devam Edecek
Hayırseverlerin destekleriyle faaliyetlerini sürdüren Şanlıurfa Aşevi Derneği, özellikle Ramazan ayında yardımlarını artırıyor. Ramazan boyunca aşevine yapılan bağışlarla ihtiyaç sahiplerine sıcak yemekler ulaştırılıyor. Bunun yanı sıra, dar gelirli ailelere temel gıda malzemeleri, nakit yardımı ve bayram öncesi kıyafet desteği sağlanıyor.

Kurban Bayramı’nda Et Yardımı


Dernek, Kurban Bayramı’nda da bağışlarla toplanan etleri fakir ailelere ulaştırıyor. Her yıl binlerce aileye kurban eti dağıtımı yapılırken, aynı zamanda nakit ve gıda yardımları da gerçekleştiriliyor.

Hayırseverlerden Destek Çağrısı


Şanlıurfa Aşevi Derneği yetkilileri, hayırsever vatandaşları yardımlarını aşevine bağışlamaya davet ediyor. Gıda yardımlarının yanı sıra nakit bağışların da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılacağı belirtilirken, özellikle çocukların bayramlarda sevindirilmesi için kıyafet ve ayakkabı bağışlarının da büyük önem taşıdığı vurgulanıyor.

Dernek Başkanı: Ali Topal


Şanlıurfa Aşevi Derneği, Başkan Ali Topal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yönetiliyor. Yönetim kurulu üyesi Ali Topal da, kendisine verilen yetki çerçevesinde derneğin çalışmalarını sürdürerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması gereken yardımları organize ediyor.

Yıllardır Şanlıurfa’da yardımlaşmanın simgesi haline gelen dernek, fakir aileler ve çocuklar için umut olmaya devam ediyor. Her yıl binlerce insanın hayatına dokunan bu desteklerin artarak sürmesi için hayırseverlerden katkı bekleniyor.

HABER:İBRAHİM UYGUR