WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Türk: Yasa dışı ve sorumsuz silah transferleri suç ve siyasi baskıyı mümkün kılabilir

New York, 4 Mart (Hibya) – Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, yasa dışı ve sorumsuz silah transferlerinin, suç ve siyasi baskıyı mümkün kılabileceğini söyledi.

Türk: Yasa dışı ve sorumsuz silah transferleri suç ve siyasi baskıyı mümkün kılabilir
Paylaş:

BM İnsan Hakları Yüksek Komiseri Türk, yasa dışı ve sorumsuz silah transferlerinin, suç ve siyasi baskıyı mümkün kılabileceğini, toplumları istikrarsızlaştırabileceğini ve çatışmayı körükleyebileceğini ifade etti.

Zayıf denetim, yolsuzluk ve siyasi uygunluğun uluslararası hukukun ihlal edilmesine olanak sağladığını belirten Türk, “Silah transferleri insan haklarından arındırılmış bir bölge değildir.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Mega Metal'in 12 aylık performansı

Akışın sonuna geldiniz.