WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

AB Komisyonu Başkanı Leyen: Avrupa açık ve yakın bir tehlikeyle karşı karşıyadır

Brüksel, 6 Mart (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa’nın açık ve yakın bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

AB Komisyonu Başkanı Leyen: Avrupa açık ve yakın bir tehlikeyle karşı karşıyadır
Paylaş:

AB Komisyonu Başkanı Leyen, Avrupa’nın açık ve yakın bir tehlikeyle karşı karşıya olduğuna dikkati çekti.

Kendilerini savunabilmeli ve Ukrayna’yı güçlü bir konuma getirebilmeleri gerektiğini belirten Leyen, “ReArmEurope savunma harcamalarını artıracak, savunma sanayi tabanımızı güçlendirecek ve özel sektörü yatırım yapmaya teşvik edecek.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.