WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Global Yatırım'dan 2024 yılında 7 milyar 671 milyon 409 bin TL FAVÖK

Global Yatırım Holding A.Ş, 2024 yılını 7 milyar 671 milyon 409 bin TL konsolide faiz, amortisman ve vergi öncesi operasyonel kar (FAVÖK) ile tamamladı.

Global Yatırım'dan 2024 yılında 7 milyar 671 milyon 409 bin TL FAVÖK
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yapılan açıklamada, ''Global Yatırım Holding’in 2024 yılına ilişkin konsolide gelirleri 20 milyar 876 milyon 393 bin TL
olarak gerçekleşirken, şirket, aynı dönemde 7 milyar 671 milyon 409 bin TL tutarında konsolide FAVÖK elde etti. Şirket 2023 yılında 18 milyar 892 milyon 375 bin TL konsolide gelir ve 6 milyar 771 milyon 862 bin TL konsolide FAVÖK açıklamıştı.'' denildi.

Öte yandan şirketin özet gelir tablosu şöyle:

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.