Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin, Rusya'nın Lazkiye'deki Hmeymim askeri üssünün, Suriye'nin yeni İslamcı güvenlik güçleriyle bağlantılı mezhepsel katliamlardan kaçan ve sığınma arayan yüzlerce Alevi ve Hristiyana (çoğunlukla kadın, çocuk ve yaşlılardan oluşuyor) kapılarını açtığını duyurdu.
Hibya Haber AjansıRusya'nın Hmeymim askeri üssü yüzlerce Alevi ve Hristiyana kapılarını açtı
Moskova, 8 Mart (Hibya) - Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın Lazkiye'deki Hmeymim askeri üssünün, katliamlardan kaçan yüzlerce Alevi ve Hristiyana kapılarını açtığını bildirdi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
