WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, KASİAD'ın iftar programına katıldı

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kastamonulu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) tarafından İstanbul’da düzenlenen iftar programına katıldı.

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, KASİAD'ın iftar programına katıldı
Paylaş:

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kastamonulu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) tarafından İstanbul’da düzenlenen iftar programına katılarak, Kastamonulu sanayici ve iş insanları ile bir araya geldi.

İftar programında bir konuşma yapan Bakan Yardımcısı Gürcan, iç ticaretin düzenlenmesi ve adil piyasa şartlarının sağlanması konusunda yürütülen çalışmalara değinirken, perakende ve elektronik ticaretten sebze-meyve ticaretine, taşınmaz ve kuyum ticaretine kadar birçok alanda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında da bilgi verdi.

Fahiş fiyat artışlarına karşı mücadelenin aralıksız sürdüğünü vurgulayan Bakan Yardımcısı Gürcan, özellikle Ramazan ayı öncesinde gıda sektöründe denetimlerin sıkılaştırıldığını belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.