WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Atatürk Barajı'nda kaçak balık avlayan kişiye 16 bin 561 lira ceza

Atatürk Barajı'nda kaçak balık avlayan kişiye 16 bin 561 lira ceza
Paylaş:

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kaçak avlanan balıkçılara yönelik operasyonda 600 kilogram balığa el konuldu.

Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ile Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ), Atatürk Barajı'nda avlanılan balıkların Diyarbakır'a götürüleceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Siverek-Adıyaman kara yolunda uygulama noktası oluşturan ekipler, M.B'nin kullandığı 23 AAH 988 plakalı minibüste kasalara istiflenmiş 600 kilogram balık ele geçirdi.

M.B'ye 16 bin 561 lira para cezası uygulandı, el konulan balıklar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim edildi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.