WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Ülker'den 2024 yılında 84,1 milyar TL ciro

Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş, 2024 yılında 84,1 milyar TL ciro yaptı.

Ülker'den 2024 yılında 84,1 milyar TL ciro
Paylaş:

Şirketin CEO'su Mete Buyurgan, Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''2024’te hem Türkiye hem de ihracat ve yurt dışı operasyonlarında büyümeye devam ettik. Geniş coğrafyalara yayılan iş gücümüz, çevik ve proaktif yönetim anlayışımızla ciromuz 84,1 milyar TL’ye ulaştı, konsolide FAVÖK marjımız ise %18,5 oldu. Rakamlar, bisküvi pazarında Suudi Arabistan ve Mısır’da liderliğimizi, Kazakistan ve Orta Asya ülkelerinde ise güçlü büyüme trendimizi sürdürdüğümüzü ortaya koyuyor.'' denildi.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.