WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SAĞLIK

20 Yaşındaki Hasta İçin Uçak Ambulans Tahsis Edildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclis Başkanvekili ve eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın girişimleriyle, Şanlıurfa’da tedavi gören 20 yaşındaki Muhammed Yasir Kıratoğlu, kök hücre nakli için İstanbul’a sevk edildi.

20 Yaşındaki Hasta İçin Uçak Ambulans Tahsis Edildi
Paylaş:

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altında olan Kıratoğlu, kök hücre nakli için İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen uçak ambulans ile gerçekleştirilen transfer, hastanın tedavi sürecinin hızlanmasına büyük katkı sağladı.

Sağlık Bakanı Dr. Kemal Memişoğlu’nun da destek verdiği sürece ilişkin yetkililer, hastanın en kısa sürede sağlığına kavuşması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti.

HABER: VELAT UYGUR,

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.