SİYASET
Giriş Tarihi : 15-11-2022 13:29   Güncelleme : 16-11-2022 19:38

Ak Parti Urfa'da Sandıkları Patlatmaya Hazırlanıyor

Şanlıurfa'da muhalefetin varlık gösterememesi nedeniyle siyasi yönelim yine iktidar partisine oluyor. Ak Parti 2023 genel seçimlerinde oy sandıklarını patlatmaya hazırlanıyor.

Ak Parti Urfa'da Sandıkları Patlatmaya Hazırlanıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Şanlıurfa'da güç depoluyor. Aylar öncesi kırgın olan seçmen alternatif bulamayınca yeniden Ak Parti'ye yöneliyor. 

Şu günlerde kime sorulsa istemeyerek de olsa yeniden Ak Parti'ye oy vereceğini söylüyor. Muhalafetin masa etrafında toplanıp çay içmekten öteye gidemediğini belirten vatandaşlar, " Bunlar bir masayı çeviremiyor. Ülkeyi mi yönetecekler" sorusunu yöneltiyor.

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun gizli adaylık kavgası içerisinde olduğunu ileri süren vatandaşlar," Bunlar daha adayını belirleyemiyor. Ülkenin kaderini mi belirleyecekler" eleştirisinde bulunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ak Parti'nin vatan savunma kökenli olduğu söyleyen vatandaşlar ülkemizi emanet edebileceğimiz sağlam ikinci bir ittifakın henüz oluşmadığını dile getiriyor.

Millet İttifakının tüm üyelerinin terörü açıkça kınayamadıklarını belirten vatandaşlar 2023 seçimlerinde Ak Parti'nin  Şanlıurfa'da seçim sandıklarını patlatacaklarını ifade ediyor.

Haber: İbrahim Uyğur - Gaffar Kaymaz 

 

ibrahim uyguribrahim uygur