WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Tekin: İstiklal Marşımız, bütün milletimizin ortak mutabakat metnidir

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara’da düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı'na katıldı.

Bakan Tekin: İstiklal Marşımız, bütün milletimizin ortak mutabakat metnidir
Paylaş:

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Ankara CSO Tarihi Salon’da düzenlenen İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı'na iştirak ettiklerini açıkladı.

81 ilden gelen öğrenci ekiplerinin koro ve tiyatro performanslarını büyük bir beğeniyle izlediklerini ve yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim ettiklerini belirten Bakan Tekin, şunları kaydetti:

“Bu yıl kabulünün 104’üncü yıl dönümünü idrak ettiğimiz İstiklal Marşımız, kabul edildiği günden bugüne dek aziz milletimizin özgürlük manifestosu olarak yerini almıştır. İstiklal Marşımız, bütün milletimizin ortak mutabakat metnidir ve bizi millet yapan temel bileşenlerimizden biridir.”

Bakan Tekin, “Kıymetli Milletvekilimiz Yücel Arzen Hacıoğulları'na ve değerli katılımcılara teşekkür ediyor, yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.