WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Cansız bedeni bulundu

Şanlıurfa’nın Haliliye liçesinde kayıp olarak aranan 12 yaşındaki çocuk, bir ahırda asılı olarak bulundu.

Cansız bedeni bulundu
Paylaş:

Olay, dün   Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Beşat kırsal mahallesinde yaşayan Abdullah ve Halime çifti, sabah okula gitmek için evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alamadıkları 12 yaşındaki oğulları Abdülbaki Dakak’ın eve dönmemesi üzerine jandarmadan yardım istedi.

İhbar üzerine AFAD, İl Jandarma Komutanlığı ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaybolan 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak’ı bulmak için arama çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu küçük çocuk Karaali Mahallesinde bulunan bir ahırda asılı olarak bulundu.

Jandarmanın aileye haber vermesi ile olay yerine gelen aile sinir krizi geçirdi.

Olay yerindeki incelemelerin ardından Çocuğun Cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.