WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Büyükkılıç'tan iftar ve sahur buluşmaları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği iftar programında İstanbul’da yaşayan Kayserililerle, sahurda ise Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri İl Temsilciliği’nin düzenlediği Gençlik Sahuru Programı’nda gençlerle buluştu.

Başkan Büyükkılıç'tan iftar ve sahur buluşmaları
Paylaş:

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ile birlikte, Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar programını değerlendiren Büyükkılıç, “AK Parti Kayseri İl Başkanımız Sayın Hüseyin Okandan ile birlikte Kayseri İli Yardım Derneği İstanbul Şubesi’nin düzenlediği iftar programında hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Aynı sofrayı paylaşarak Ramazan’ın bereketini birlikte hissettiğimiz kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

İstanbul programının ardından gece saatlerinde kente dönen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri İl Temsilciliği’nin düzenlediği Gençlik Sahuru Programı’na katılarak gençlerle buluştu.

Emirgan’da düzenlenen sahur programına, Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı İbrahim Beşinci, Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Başkanı İsmail Vefa Bayırbaş ve çok sayıda genç katıldı.

Sahur programındaki konuşmasında gençlere olan sevgisini dile getiren Büyükkılıç, “Biz sizleri seviyoruz. Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı olarak gençlik bazında bir arada olmak herkese nasip olmaz. Gecenin bu saatinde, sahur vesilesi ile bir araya gelmek, bir kaygının insanı olmak her gence nasip olmaz. O açıdan sizleri tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Değerli valimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Her birinizi bağrıma basıyor, iyi ki varsınız diyorum” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.