Başkan Mehmet Kuş’un özel ilgi ve yönlendirmesiyle gençlerin üniversite sınavlarında başarılı olmaları için sınav hazırlık merkezleri ve eğitim otaklarında özel dershane niteliğinde kurs hizmetleri veren Eyyübiye Belediyesi, sınava sayılı günler kala öğrenciler için moral gecesi düzenledi.

Haleplibahçe Eğitim Otağı bahçesinde düzenlenen moral gecesine, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, eğitim otaklarında öğrencilere yıl boyu destek veren öğretmenler ve sınava katılacak öğrenciler katıldı.

Yemek ve tatlı ikramının ardından canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek moral depolayan üniversite adaylarına hitaben birer konuşma yapan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, gençlerin başarılı olması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, hafta sonu gerçekleşecek sınavlarda başarılar dilediler.

Eyyübiye Belediyesi’nin Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi ve eğitim otaklarında verilen eğitimlere katılan yüzlerce öğrenci üniversite hayallerine kavuşmuştu. Eylül ayı başından itibaren hizmete sunulan Yenice Sınav Hazırlık Merkezi ile yaklaşık bin genç üniversite sınavlarına Eyyübiye Belediyesi’nin sağladığı imkânlarla hazırlandı.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, gençlere yönelik pozitif ayrımcılık uygulamalarına devam edeceklerini her fırsatta dile getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un yapımını tamamladığı ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan Süleymanşah Gençlik Merkezi ile birlikte her yıl 2000’in üzerinde genç, üniversite sınavlarına ücretsiz hazırlanma imkanına kavuşacak.