WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Katar-Rusya Ticaret, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Ortak Komitesi, Doha’da toplandı

Doha, 16 Mart (Hibya) – Katar-Rusya Ticaret, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Ortak Komitesi'nin beşinci oturumu Doha’da gerçekleştirildi.

Katar-Rusya Ticaret, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Ortak Komitesi, Doha’da toplandı
Paylaş:

Katar-Rusya Ticaret, Ekonomik ve Teknik İşbirliği Ortak Komitesi'nin beşinci oturumu Doha'da yapıldı.

Oturuma Katar Başbakan ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani ve Rusya Federasyonu Başbakan Birinci Yardımcısı Denis Manturov eş başkanlık etti.

Al Sani, katılımcıları memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, çıktıların Katar-Rusya arasındaki yakın ilişkileri her alanda daha da ileriye taşıyacağı ümidini dile getirdi.

Başbakan, ayrıca Katar Devleti'nin, Rusya-Ukrayna krizine diyalog ve diplomatik yollarla barışçıl bir çözüm bulunması yönündeki tüm uluslararası çabalara verdiği desteği yineledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.