İSTANBUL (AA) - Huawei Watch akıllı saat serileri Babalar Günü için hediye alternatifleri arasında yerini alırken, dayanıklı yüzeyi, yüzlerce farklı saat kadranı ve değiştirilebilir kayışları sayesinde, en zorlu koşullarda ve en şık ortamlarda kullanılabiliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Babalar Günü yaklaşırken, hediye seçenekleri de farklı bir kulvarda birbirleri ile yarışıyor.

Huawei'nin bu özel gün için önerisi ise her bir ürün ailesi ödüllere layık gösterilmiş, şık ve geniş kullanım alanı sunan Huawei Watch serisi akıllı saatler olarak öne çıkıyor.

Yüzlerce spor ve aktiviteyi destekleyen ister dağa tırmanırken ister takım elbise ile takılabilen, 24 saat kesintisiz sağlık takibi yapabilen ve her birinde on binlerce kişiselleştirme opsiyonları bulunan Huawei Watch akıllı saatleri, babalar için "mükemmel" birer hediye alternatifi oluyor.

Verilen bilgiye göre, Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro, amiral gemisi bir akıllı saatin ne olabileceğinin sınırlarını zorluyor. Yeni seri, en gelişmiş sağlık yönetimi özellikleri paketi ile birinci sınıf fütüristik estetik tasarıma sahip. Bu akıllı saat ile kullanıcılar sağlıklarını şık bir şekilde yönetebilir ve kendilerine özenli bir şekilde bakma konusunda daha proaktif olabiliyor.

Watch 4 siyah, 13 bin 499 TL, Watch 4 Pro kahverengi, 15 bin 499 TL ve Watch 4 Pro titanyum 18 bin 499 TL fiyatla satışa sunulurken, Huawei online mağazaya özel hediye Freebuds 5i, indirimli FreeBuds 5 ve indirimli Freebuds Pro 2, vade farksiz 3 taksit fırsatıyla tüketicilere sunuluyor.

Huawei Watch Ultimate, ana akım akıllı saatlerde benzeri görülmemiş bir başarı olan ses özellikleriyle donatılırken 100 metre dalış seviyesinde suya dayanıklılık özelliklerini destekleyerek akıllı saat endüstrisinin suya dayanıklılık performansı standardını yeniden tanımlıyor.
Watch Ultimate keşif siyahı 15 bin 999 TL, Watch Ultimate okyanus mavisi ise 18 bin 999 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Huawei online mağazaya özel hediye Freebuds 5i (19 Haziran tarihine kadar geçerli), 700 TL indirim kuponu, indirimli FreeBuds 5 ve indirimli Freebuds Pro 2 de kampanyaya dahil oluyor.

Huawei Watch Buds 9 bin 999 TL fiyatla satışa sunulurken, Huawei Watch Buds yanında Huawei online mağazaya özel Akıllı Tartı 3, Kayıp Kulaklık Desteği (19 Haziran tarihine kadar geçerli) ve 500 TL indirim kuponu hediye ediliyor.

Ayrıca beraber alındığında FreeBuds SE ve FreeBuds 5 indirimli olarak sunuluyor.

Huawei Watch GT3 Pro titanyum modelinin 46mm Titanyum Kasa ve Titanyum Kayışlı versiyonu 7 bin 999 TL (19 Hazirana kadar geçerli) fiyatla Huawei online mağaza​​​​​​​da satılan Watch GT3 Pro yanında Freebuds SE ve Uzatılmış Garanti (19 Hazirana kadar geçerli) hediye ediliyor.