WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Göktaş, 687 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına atamasını yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 687 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına atamasını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Bakan Göktaş, 687 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına atamasını yaptı
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 687 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına atamasını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

2025 Aile Yılı’nda destekleri daha da güçlendirerek yeni hizmetleri hayata geçireceklerini vurgulayan Göktaş, şunları söyledi:

"Mimar, mühendis, psikolog, öğretmen gibi farklı alanlarda görev alacak kardeşlerimizle birlikte, bugüne kadar toplamda 51 bin 317 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın kamuda istihdamını sağladık."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.