WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Adıyaman'da öğrenciler karnelerini aldı

Adıyaman'da öğrenciler karnelerini aldı
Paylaş:

ADIYAMAN (AA) - Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Adıyaman'ın Sincik ve Çelikhan ilçelerinde öğrenciler karnelerini aldı.

Sincik ilçesindeki 2 bin 822 öğrenci, karne heyecanı yaşadı. Atatürk İlkokulunda düzenlenen törende öğrencilere karneleri verildi.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ahmet Özelmiş, öğrencileri tebrik ederek yaz tatilinde kitap okuyup çeşitli aktiviteler yapmalarını istedi.

Çelikhan ilçesinde 3 bin 422 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Fatih İlköğretim okulunda düzenlenen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar, öğrencilere karnelerini teslim etti.

Acar, konuşmasında şunları söyledi:

"Bu zorlu eğitim boyunca bütün öğretmen ve öğrencilerime başarılar ve hayırlı tatiller diliyorum. Bu yıl eksikliklerimizi tamamlayıp 2023 ve 2024 eğitim ve öğretim döneminde yoğun gayret sarf edeceğiz."

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Adıyaman'da kano etkinliği düzenlendi

Akışın sonuna geldiniz.