WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Diyarbakır'da lösemili çocuklar için etkinlik yapıldı

Diyarbakır'da lösemili çocuklar için etkinlik yapıldı
Paylaş:

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfınca (LÖSEV) lösemili çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Merkez Sur ilçesinde bir kafeteryada "Babalar Günü" dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte lösemili çocuklar ve babaları müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Çocuklara eğlenceleri sırasında palyaço ve animatörler de eşlik etti.

LÖSEV Güneydoğu Bölge Sorumlusu Sosyal Hizmetler Uzmanı Dilan Gündüz, AA muhabirine babalar gününde çocukları ve babalarını bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Gündüz, "Güneydoğudaki yetişkin ve çocuk tüm kanser hastalarımıza vakıf olarak ayni, nakdi ve sosyal desteklerimizi iletiyoruz. Bugün burada toplama amacımız tedavi süreci devam eden çocuklarımızın, babalarıyla Babalar Günü nedeniyle toplamak için bir araya geldik.Hepsi bu süreci geçirdikleri için Çünkü hepsi aynı kaderi yaşadılar. Biz de bu özel günde onları bir araya getirerek hem birbirleriyle dertleşmelerini hem de bu özel günü birlikte kutlamalarını istedik." diye konuştu.

Etkinliğe katılan babalardan Mehmet İhsan Taylan ise vakıf yetkililerine teşekkür etti.



Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.