İl başkanı İsmail YAVUZ haftalık il yönetim kurulu toplantısında açıklamada bulundu. Şanlıurfa elektrik pamuk ipliğine bağlı.

İl başkanı İsmail YAVUZ açıklama şöyle devam etti, satın alma gücüne göre Avrupa ülkeleri arasında en pahalı elektriğini biz kullanıyoruz. Lâkin hizmet noktasında da Türkiye'nin 8. Büyük ili olan Şanlıurfa'da en çok elektrik kesintisi biz yaşıyoruz. Şanlıurfa'da bu denli elektrik zamlarının üstüne elektrikleri saatlerce kesilen Şanlıurfalı hemşerilerimizi mağdur etmektedir. Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa il başkanlığı olarak bu kadar yüksek zam oranlarına rağmen vatandaşımızı mağdur etmek kabul edilemez. Hepimizin malumudur ki elektriğe bağlı hastalarımız mevcut şuan yaşadığımız ekonomik buhran nedeniyle elektriğe ek tedbir alamadıkları için büyük sorunlar yaşamaktadırlar. Şanlıurfa'da ki yetkililer yapılan her çağrıya gösterilen tüm olumsuzluklara kör sağır dilsiz olmuşlardır. 

Şanlıurfalı hemşerilerimizin oy verdikleri, haklarını savunması gerekenlerin poz vermekten toplantı düzenlemekten öteye gidemedikleri aşikardır. Elektrik kurumuna sorun iletildiği takdirde hatlarda iyileştirme yapıldığını daha iyi hizmet için yapıldığı söyleniyor hal böyle iken Şanlıurfa'nın yazı kışı bellidir. Neden yağmurlar yağmadan havalar elverişli iken iyileştirme yapılmıyor. Kışa girdiğimiz bu soğuk günlerde milletimizi elektriksiz bırakıp mağdur etmektedir. Oy vereceksiniz lâkin oy verdikleriniz sizi özel sektöre ezdireçek kesinlikle kabul edilemez bir durumdur.  Biz diyoruz ki Artık Refah var Artık Erbakan var diyoruz.