WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Beltur, iki yeni kampanya başlattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Perakende Grubu iştiraki Beltur, iki yeni kampanya başlattı. Kampanyalar, 30 Nisan’a kadar tüm Beltur şubelerinde geçerli olacak.

Beltur, iki yeni kampanya başlattı
Paylaş:

İstanbul genelinde 100'den fazla şubesiyle hizmet veren İBB Perakende Grubu iştiraki Beltur A.Ş, ‘Kahve Şenliği’ni başlattı.

Beltur kampanyasıyla; bir dilim pasta alan misafirler, filtre kahveden espressoya, latteden cappuccinoya kadar diledikleri kahveyi ücretsiz alabiliyor. Kahve ve tatlı keyfini bir arada yaşamak isteyenler için hazırlanan bu kampanya, tüm kahve çeşitlerini kapsıyor.

Kahve severler için bir diğer kampanya ise ikinci kahveye yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Beltur A.Ş. şubelerinde bir kahve alan misafirler, ikinci kahveyi yarı fiyatına alabilecek.

İki kampanya da 30 Nisan’a kadar tüm Beltur şubelerinde geçerli olacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Başkan Bozbey, Özlüce'de iftara katıldı

Akışın sonuna geldiniz.