GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-11-2022 19:47

BAŞKAN BEYAZGÜL, “TÜRKİYE’DE BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİK”

BAŞKAN BEYAZGÜL, “TÜRKİYE’DE BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİK”

BAŞKAN BEYAZGÜL, “TÜRKİYE’DE BİR İLKİ DAHA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Kent merkezindeki oto alım satım sitelerinin yeni yerine taşınmasını sağlayarak şehre nefes aldıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, şehir merkezinde apartman altındaki Rent a Carların da sorunlarını çözerek yapımı tamamlanan Oto Kiralamacılar Sitesinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Beyazgül Türkiye’de ilkleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Şanlıurfa kent merkezinin kalbine bir bıçak gibi saplanan eski oto alım satım sitelerini Türkiye’nin en büyük Oto Galericiler Sitesinden biri olan Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesine taşıyan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül kentte ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Şehir içerisinde artan nüfus ve araç trafiğinin yarattığı olumsuzlukları bertaraf etmek için harekete geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kent merkezindeki oto alım satım sitelerinin yeni yerlerine taşınmalarının ardından bu kez de apartman altlarında bulunan Rant a Car (Araç Kiralama) işletmelerinin yer sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa’da özellikle Bahçelievler Mahallesinde apartmanların altında bulunan oto kiralamacılar için harekete geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül esnafların yeni yerlerine taşınmalarını sağlayarak Oto Kiralamacılar Sitesinin açılışını Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Genel Merkez Koordinatörü Abdülkadir Kirli, Şanlıurfa Oto Kiralamacılar Dernek Başkanı İsmail Tumbuloğlu ve esnafların katılımıyla gerçekleştirdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “OTO KİRALAMACILAR SİTEMİZ ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluk ve sevincini yaşadıklarını söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül politikalarına ve hizmet standartlarına pozitif katkı sağlayacağına inandığımız Oto Kiralamacılar Sitemiz esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Beyazgül, “ Şanlıurfa Oto Kiralamacılar Dernek Başkanımız ve muhtarlarımız böyle bir ihtiyaç olduğunu belirttiler. Biz hemen işi önümüze koyarak üzerinde çalışıyoruz. Koordineli ve birlikte çalışarak bu sonucu ortaya koyuyoruz. Ortaya çıkan sonuç da böyle sevindirici, mutluluk verici oluyor. Bugün burada yapmış olduğumuz çalışma, açmış olduğumuz iş yerleri Türkiye’de bir ilk olmuştur. Esnaflarımız inşallah buradan hayırlı kazançlar elde ederler. Şehir merkezinde dağınık bir şekilde duran bu Rent a Car işletmeleri böylece bir araya toplanmış oldu. Bahçelievlerde apartman altlarında dağınık bir şekilde duran bu araç kiralama yerlerinin burada tek bir çatı altında toparlanması konusunda fikir birliğine vardık. Allah’ın izniyle bu sorunu da görmüş olduğunuz gibi çözdük. İnşallah birlikte daha çok yol almaya devam edeceğiz. Şanlıurfa her alanda değişimi yaşıyor. Şanlıurfa masal şehri olmaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.

ibrahim uyguribrahim uygur