İSTANBUL (AA) - Hepsiburada Premium'lular lastik değişim hizmetinden haziranın ilk iki haftasında önceki aya kıyasla yüzde 60 daha fazla yararlandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Hepsiburada'nın kargo bedava, hediye BluTV üyeliği ve alışverişlerden yüzde 3 Hepsipara kazancı gibi birçok avantaj sunduğu sadakat programı Hepsiburada Premium, yüzde 50 indirimli lastik montajıyla üyelerinin kullanımına sunuyor.

Hepsiburada, hayata geçirdiği ve 1 milyondan fazla üyeye ulaştığı Hepsiburada Premium ile müşterilerine ayrıcalıklar vermeye devam ediyor.

Premium üyelerine özel sunulan "Yüzde 50 indirimli lastik montajı" ayrıcalığıyla, kullanıcılar hem zamandan hem de paradan tasarruf etme imkanı sağlıyor.

Hepsiburada verilerine göre haziranın ilk iki haftasında, önceki aya kıyasla lastik değişim hizmetinden yüzde 60 daha fazla yararlanıldı.

Bayram tatili öncesinde uzun araba yolculuğu yapacakların yoğun ilgi gösterdiği yüzde 50 indirimli lastik montaj hizmeti, araçlarının lastiklerini değiştirmek veya yenilemek isteyenlerin bütçesini rahatlatıyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Yalova, Antalya ve Manisa illerinde geçerli olan hizmetten, satın alınacak oto lastik ürünüyle birlikte montaj hizmetinin sepete eklenmesiyle yararlanılıyor.